«Рівнеоблводоканал» проводить навчальний семінар

Його проводить Українська асоціація підприємств водопровідно-каналізаційного господарства «Укрводоканалекологія» разом з «Рівнеоблводоканалом».

24 листопада відбудеться навчальний семінар: «Впровадження геоінформаційних систем на підприємствах водного господарства для головних інженерів, технічних спеціалістів в галузі водопостачання та водовідведення».   

Мета семінару – навчання інженерів підприємств водопровідно-каналізаційного господарства працювати з новими прогресивними технологіями з метою оптимізації виробничих процесів галузі.

 Семінар складатиметься з двох етапів: теоретичного (презентація  РОВКП  «Рівнеоблводоканал») та практичного – відвідування об’єктів РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал», зокрема Сервісний центр «Грудфос», Диспетчерська служба, Водопровідна насосна станція №1, Водопровідна насосна станція «Новий двір» (вул. Чорновола, 89).

Семінар проходитиме 24.11.2016 р. за адресою: м. Рівне, вул. С. Бандери, 2 (актова зала РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал»), початок о 09:00 год.

Участь у семінарі візьмуть комунальники із Чернівців, Ужгорода, Тернополя, Львова, Івано-Франківська, Луцька, Житомира, водоканалів Рівненської області. Також приїде делегація з Білорусі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень