Грейдери та пісок таки є. Як комунальники чистять дороги Рівного (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Наш кореспондент проїхався грейдером вулицями міста

За словами керівника міськШЕУ Віктора Климука, сьогодні на дорогах міста працювало три грейдери. Вчора працювало чотири.

Загалом, зі слів Віктора Климука, ситуація така:

- Над розчищенням доріг у Рівному працює 24 одиниці техніки ШЕУ, крім того, залучено ще 12 одиниць інших комунальних підприємств і 3 одиниці - наймані (компанія «Рівнешляхбуд»). Окрім техніки на вулицях Рівного - 90 двірників.

Але основною проблемо, зауважує Віктор Климук, є нестача кадрів, адже:

не вистачає фахівців, які могли б керувати грейдерами (зарплата до 4000 грн)

Через нестачу кваліфікованих кадрів та великий обсяг роботи водій грейдера Олесь Колесник каже, що вже кілька днів поспіль не може потрапити додому:

- Грейдер працює вже чотири дні поспіль. Сам я проживаю у селі Дядьковичі, але зараз, можна сказати, живу на базі ШЕУ. Сподіваюсь, на вихідних таки вдасться відпочити. Рівняни хочуть чисті дороги, але, на жаль, немає охочих працювати машиністом автогрейдера для того, щоб ці дороги почистити. Взагалі, нам не вистачає техніки. Для Рівного потрібно було б мати мінімум 7 грейдерів.

Крім того, до міськШЕУ інколи звертаються мешканці приватних секторів Рівного зі скаргами на нерозчищені дороги у приватних масивах. На що Віктор Климук зауважує, що згідно з програмою благоустрою, мешканці приватних секторів зобов’язані самі очищати свою територію.

Нагадаємо, ми також писали про те, чи змінилася ситуація на дорогах Рівного на четвертий день після першого снігопаду. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень