Рейси з рівненського аеропорту під загрозою зриву

Через звільнення директора

Через звільнення нинішнього директора рівненського аеропорту - летовище зупиниться, - кажуть юристи підприємства. Адже усі дозволи та ліцензії Державіаслужба видає конкретній особі, тобто директору. Тож з приходом нового очільника пройде певний час, щоб аеропорт знову отримав усі необхідні для діяльності дозволи.

Крім цього, про звільнення директора Державіаслужбу мають попередити за 10 днів.

До речі, через звільнення директора рівненського аеропорту Ігоря Насинюка депутати обласної ради мало не побилися під час засідання сьогоднішньої комісії з питань будівництва. На комісію прийшли і працівники аеропорту. Між тим, член комісії депутат Богдан Файфура зауважив, що в обласній раді діють подвійні стандарти. Адже, до прикладу, під час перевірки «Рівнеоблводоканалу» постійно знаходять певні порушення, утім керівника Андрія Карауша досі ніхто за це не звільнив. Також Богдан Файфура зауважив, що голова облради Микола Драганчук так само вчиняє порушення, адже не зробив нічого, аби ліквідувати заборгованість аеропорту. Він також звернувся і до голови комісії Миколи Кучерука:

- Микола Миколайович (Драганчук – голова обласної ради,- ред..) видав розпорядження про звільнення Насинюка і виносить на сесію. Але, Микола Миколайович не видав розпорядження про те, щоб виділити кошти з обласного бюджету, закрити заборгованість, і не виніс на сесію. Тобто, він робить точно таке саме порушення. Тепер інше питання: те, що Ви говорите, Ви розумний чоловік, я не вірю, в те, що Вам (Миколі Кучеруку, голові комісії) засліпило. Якщо є акт цієї перевірки, то він так само потрапив у прокуратуру, і з якоїсь причини прокуратура нічого не зробила. Немає жодної кримінальної справи, навіть адмінпорушень немає. Микола Герасимович (Кучерук – голова комісії, - ред.) Ви що цирк робите?

Під час обговорення голова комісії Микола Кучерук прохопися, що Ігорю Насинюку пропонували посаду заступника, але він чомусь не погодився.

Між тим, зі слів голови облради Миколи Драганчука, він виніс своє розпорядження про звільнення Ігоря Насинюка на сесію, хоч і з порушеннями процедури, бо його про це попросили працівники аеропорту. Утім прихильники нинішнього директора летовища упевнені, що таким чином голова облради просто хоче зняти з себе відповідальність.

До слова, нинішній виконувач обов’язків керівника летовища В’ячеслав Свінтозельський підтвердив Радіо Трек, що на посаду директора «Міжнародного аеропорту Рівне» призначать 39-річного Анатолія Хмільківського із Черкас.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень