Рівненський аеропорт прийматиме Боїнги

Така можливість буде після реконструкції злітно-посадкової смуги

Цього року у рівненському аеропорті збираються приступити до ремонту злітної смуги. Як відомо, нині її стан, а саме руліжної доріжки, не дозволяє приймати на летовищі такий тип низькодвигунних повітряних суден, як Боїнг. Тож на ремонт злітної смуги з обласного бюджету розвитку бюджетна комісія облради уже погодила виділення понад 2,5 мільйонів гривень. Кошти спрямують обласному управлінню капітального будівництва, яке і розроблятиме проектно-кошторисну документацію та оголошуватиме тендер на виконавця робіт, повідомив голова бюджетної комісії Юрій Благодир:

 

- Передбачено близько 2,6 мільйонів гривень. Ці кошти мають адресний характер – на приведення у відповідність злітно-посадкової смуги, щоб вона могла обслуговувати ширшу категорію літаків. Ми затвердили на минулому тижні для того, щоб не втрачати час, щоб зараз здійснити максимально всі процедури за лютий-березень, щоб можна було реалізувати весною.

Цих коштів не достатньо для виконання робіт в повному обсязі, - каже Юрій Благодир. Проте, після підготовки усієї необхідної документації та оголошення тендеру кошти з обласного бюджету додадуть, - запевнив він. А от щодо боргу рівненського аеропорту, Юрій Благодир повідомив, що керівництво області вдруге намагатиметься домовитися з Урядом про реструктуризацію чи списання заборгованості рівненського летовища, адже бюджетний кодекс не дозволяє погасити борг з обласного бюджету.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень