Рівненський аеропорт «дихає на ладан». Директора летовища хочуть звільнити через борги

За мільйонні фінансові порушення

Директора рівненського аеропорту звільнили через мільйонні борги. У цьому переконує голова Рівненської обласної ради Микола Драганчук, що напередодні підписав розпорядження, згідно з яким керівника рівненського летовища Ігоря Насинюка звільнено з посади через фінансові порушення, а саме борг у понад мільйон гривень.

В грудні торік фінансова інспекція вже зверталася до голови обласної ради щодо звільнення керівника аеропорту. Там йшлося про фінансові порушення в керуванні роботою летовища. Проте, Микола Драганчук разом із профільною комісією вирішили дати час Ігору Насинюку, щоб той усунув вказані проблеми.

А нещодавно до Драганчука знову звернулись з тою ж вимогою. Цього разу голова обласної ради прийняв рішення звільнити директора:

Якщо фінансова служба проводить аудиторську перевірку і якщо виявляє мільйонні порушення, то в цій ситуації, коли аеропорт є банкрутом, підприємство «дихає на ладан», то я думаю, що це вагомі підстави розглядати питання про звільнення директора аеропорту.  

Розпорядження про звільнення директора рівненського аеропорту винесли на розгляд сесії обласної ради, яка відбудеться 17 березня. Тепер доля Ігоря Насинюка залежить від депутатів: якщо вони проголосують за рішення – Насинюк піде з посади, а на місце його місце оголосять конкурс, та якщо клопотання не набере достатньо голосів – у рівненського аеропорту залишиться колишній директор. Наразі обов’язки керівника летовища взяв на себе заступник директора В’ячеслав Свінтозельський.

Нагадаємо, працівники аеропорту - проти звільнення їхнього керівника й вже кілька разів приходили до обласної ради. Кажуть, з приходом нового директора вони почали отримувати нормальні зарплати та навіть аванси вперше з 1991 року. Як повідомляє заступник директора аеропорту Михайло Чубай, працівники масово пишуть заяви на звільнення, а сам Ігор Насинюк збирається звертатися до суду через появу цього розпорядженн: У Рівненському аеропорту можуть змінити керівництво.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень