Помста за листівку: росіяни відібрали у Софії Ротару будинок у Криму. Гроші підуть окупантам (ФОТО)

Остаточно образилися

Схоже, росіяни вирішили остаточно відібрати бізнес співачки Софії Ротару в Криму. Річ у тому, що окупанти образилися на неї, адже у День Святого Миколая і День ЗСУ, 6 грудня, зірка опублікувала листівку, на якій Миколай Чудотворець сидить на колінах українського бійця і дякує йому.

Відповідну інформацію у своїх соцмережах поширив ексрегіонал та пропагандист Олег Царьов. У дописі політик зазначив, що наразі елітний готель Villa Sofia, який належить артистці, продається за 2,5 мільярди рублів (близько 27,6 мільйонів євро).

Також зрадник додав, що «це вже давно слід було зробити».

— Скандал із Софією Ротару отримав продовження. Думаю, що жодних сумнівів у тому, на чиєму боці ця артистка, не залишилося.

 

Купила цей маєток Софія Ротару для ведення музичного гуртка для дітей за суму, еквівалентну $500. За цільовим призначенням об'єкт не використовувала.

 

Правильно, що ухвалили рішення про націоналізацію. Давно пора. Декілька років поспіль писав, що це треба зробити, - написав чоловік.

Зазначимо, що раніше РосЗМІ писали, що Софія Ротару знає про наміри російських загарбників і зараз намагається продати нерухомість. Від 2019 року готель закритий. Як причина - вказана реновація.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень