«Я був змушений виїхати, щоб почати нове життя»: онука Ротару затримали під час втечі з України (ВІДЕО)

У березні сина та онука Ротару затримали, коли ті хотіли перепливти до Молдови на надувному човні

Онук знаменитої української співачки Софії Ротару Анатолій Євдокименко, який разом зі своїм батьком намагався незаконно втекти з України після початку повномасштабної війни, а потім усе ж таки виїхав за кордон, прокоментував свій вчинок.

За словами 28-річного виконавця, він «був змушений залишити країну, щоб розпочати нове життя».

Такий коментар від Євдокименка, який будує свою музичну кар'єру під псевдонімом SHMN, пролунав в інтерв'ю Deep House London. Онук Ротару назвав себе, у зв'язку з новими умовами життя, кочівником.

— З початком війни я був змушений залишити країну, щоб почати нове життя.

 

Вже більше ніж 6 місяців я живу життям справжнього кочівника, яке багато чому мене навчило і дало новий погляд на життя, виправдався SHMN.

Проте про рідну країну Євдокименко-молодший не забуває. В інтерв'ю іноземному виданню він запевнив, що співчуває всім українцям, які втратили рідних унаслідок російської агресії.

Цей рік безперечно був найскладнішим роком у моєму житті, але також і найбільш перетворюючим, я маю сказати.

 

Ба більше, це був воістину руйнівний і трагічний рік для всього народу України, мої співчуття всім сім'ям, які втратили своїх близьких у розпал цієї війни, – прокоментував виконавець.

Додамо, у березні сина відомої української співачки Софії Ротару 51-річного Руслана, а також її онука, 27-річного Анатолія Євдокименка були затримано на українсько-молдавському кордоні в місті Могильов разом із шістьма іншими чоловіками.

Вони за допомогою громадянина Молдови намагалися незаконно перейти кордон сусідньої держави, але їх затримали.

За спробу незаконно залишити країну Євдокименко та його батько заплатили «провіднику» по $2 тисячі. До Молдови двоє чоловіків призовного віку хотіли потрапити на надувному човні


Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень