Насправді не Ротару: яке прізвище багато років тому змінила легенда естради

Артистка прославилася саме після того, як взяла псевдонім

Як і більшість українських знаменитостей, Софія Михайлівна пройшла непростий шлях до популярності. Свого часу вона виступала під своїм справжнім ім’ям та прізвищем. У складі ансамблю артистка носила прізвище Ротар, яке мала від народження. До речі, виконавиця за національністю молдаванка.

Коли ж Софія Михайлівна почала виступати сольно, світ дізнався про неї, як про Софію Ротару.

Примітно, що на той момент вона вже була заміжня за своїм єдиним чоловіком Анатолієм Євдокименком. Тож справжнє ім'я артистки Софія Михайлівна Євдокименко-Ротару.

Цікаво, що псевдонім Ротару був настільки впізнаваним, що сестра зірки Ауріка також взялася виступати під ним.

 

Таким чином глядачі, по-перше, дізналися про те, що співачки — рідня, а по-друге, що не тільки Софія Михайлівна здатна підкорювати сцену сольно.

Позиція щодо війни в Україні

Співачка не поспішала публічно виступати проти російської агресії. При цьому вона періодично публікує фотографії всіх жахів, які окупанти творять на нашій землі та визнає, що це робить росія.

Відомо, що весь час, з 24 лютого, вона залишалася в Україні. Влітку співачка приїздила у рідне село Маршинці, що у Чернівецькій області. Також з'являлася інформація про те, що Ротару допомагає ЗСУ.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень