Як у Рівному відбувався фестиваль "Лірницька Покрова" (ФОТО+ВІДЕО)

Він проходить у місті вже втретє

У програмі фестивалю – майстер-класи, танці під ліру та безпосередньо лірникування і кобзарювання. 14 жовтня у центрі міста, а також поблизу церков та соборів рівняни побачать «вуличних музикантів з минулого» — лірників та кобзарів, які виконують псальми на епічну та релігійну тематики.

Участь у фестивалі беруть лірники та кобзарі з Білорусі та України, а саме з Сумщини, Києва, Львова, Івано-Френківська та Рівного. Двоє з них, як і в давні часи, є незрячими музикантами. Рівне представляє у цьому проекті відомий етно-музикант Андрій Ляшук.

До речі, завтра о 17 годині - заключний концерт III етнічного фестивалю «Лірницька Покрова в Рівному». Він відбудеться у міському палаці культури "Текстильник".

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень