У фестивальному літі Рівного поставили крапку (ФОТО)

Фестиваль «Рівне. Літо. Музика» завершили вчора у міському будинку культури Рівного підсумковим заходом

На нього запросили представників усіх близько 130 колективів учасників фестивалю, щоб подякувати і нагородити. Нагородою був журнал «Рівне. Літо. Музика», на сторінках якого – фото з фестивалю та враження його учасників.

Розповідає ініціатор проведення фестивалю «Рівне. Літо. Музика», заступник міського голови Рівного Галина Кульчинська:

Суть цього фестивалю  – дати можливість рівнянам у цей непростий для нашої держави час, в цей не дуже простий фінансовий час безкоштовно у вихідні у продовж літньої пори року в центрі міста доєднатися до перегляду красивих, успішних мистецьких проектів, які роблять наші художні колективи і наші виконавці. Проект, на мою думку, дуже вдалий, дуже успішний, тому що наші художні колективи і виконавці мають можливість спробувати себе на сценах.   

Міський голова Рівного Володимир Хомко, вітаючи учасників фестивалю, повідомив:

Я проводив соцопитування серед мешканців Рівного  і серед інших питань було й питання щодо оцінки найбільших культурних заходів міста. І дуже приємно, що фестиваль «Рівне. Літо. Музика» потрапив у число тих, які отримали найбільшу підтримку рівнян – 34% з усіх опитаних. Та й мені самому було приємно пройтися влітку ввечері і послухати виступи учасників фестивалю. Тому хотів би подякувати учасникам. Не все оцінюється у коштах. Вдячність близько 80 тисяч мешканців міста вам матеріалізується. Ми зробимо все, щоб проект існував і надалі. І будемо запрошувати до участі у фестивалі колективи з інших міст.

Володимир Хомко та Галина Кульчинська вручили кожному з  представників колективів та окремим виконавцям журнал і квіти.

З подяками за роботу виступили також начальник міського управління культури і туризму Тарас Максименко, провідний спеціаліст управління культури і  туризму, координатор фестивалю Любов Черкасова.

Завершився захід святковим фуршетом. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень