Мешканці Рівного - про ідею взяти під скляне шатро розкопки на місці палацу Любомирських

Від захоплення до обурення - так зустріли рівняни цю ідею.

Про неї ми писали у публікації На місці розкопок у Рівному хочуть збудувати скляне шатро (ФОТО/ВІДЕО)

А ось як відреагували на цю ідею у соцмережі Фейсбук рівняни:

Tanya  GontarTanya Gontar Реалізація такого проекту додасть місту шарму . Впевнена . багато рівнян закохається в своє місто ще і ще, маючи можливість гуляючи в історичному місті , доторкнутись до цієї історії.

Ігор Солоненко З приводу "контуру", настійливо рекомендую вивчити побратимський люблiнський досвід, щодо модельного відтворення фарного костелу Св.Архангела Михаїла, на площі По Фарі у Старому місті, і рекреації території площі, на якій він стояв. Модель втраченого об'єкту, це завжди цікавіше, ніж лише самий його фундамент, і набагато дешевше, ніж повноформатне відтворення об'єкту. :)

Milosh Ognevich для мене модель палацу була б цікавою, якби вона була в комплексі з архітектурно-ландшафтним ансамблем, але це вже практично неможливо, бо потрібно знести багатенько об"єктів. а сама-по собі модель палацу буде як дешева фальшивка, як моделька, не більше. тому, підтримую тарас максименко - потрібно зберегти те, що маємо. і якщо вдасться реалізувати цю ідею - це буде круто!

Вячеслав Коваленко Може би щось більш життєрадісне створити, а не черговий зіккурат на кістках. Добре звичайно згадувати минуле і пишатись ним. Тільки от для майбутнього дітей і внуків, щось би зробити (і не тільки власних).

Олеся ПасічникОлеся Пасічник У жахливому стані наш обласний краєзнавчий музей, а тут таке пржектерство і утопізм...

Oleg Shevchuk Фігня якась ... краще б замок реконструювали! і місце для експозиції було б і вигляд набагато приємніший та автенимчніший та й дешевше, очевидно... Ось замок Тракай у Литві - був до фундаменту знищений - а зараз - туристична "Мекка" !

Олена СєргєєваОлена Сєргєєва Я не архітектор, не археолог, не музеєзнавець... але я дуже люблю своє місто: воно мені болить, воно мене захоплює... І я лише вітаю авангардові ідеї, нові задуми, в яких немає бажання зруйнувати одиничні рештки історичних пам'яток Рівного. Ба навпаки з бажанням підтримати і зберегти їх, відродити та донести їх до нащадків...

РУслан ЯрмолюкРУслан Ярмолюк Подивився. Звичайно рівнянам видніше. Але. Якщо тут спираються на закордонні аналоги то там роблять інакше. Усі фундаменти розкопані заганяються під скло. Робиться підсвітка. Робляться стенди. Доріжки. І не переводиться паркова територія на Лебединці. Якщо втулити такого монстра парку не буде. І по наповненню? Якщо воно таке ж як і на Пересопниці, тоді це гроші на вітер

Віктор Мисан Вирубати парк? І встановити цей намет? Ради чого? Щоб побачити фрагменти фундаменту і ще щось поставити під скло? Ну дуже "багата" фантазія ......

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень