Рівнян закликають долучатися до "Палітри театральної осені"

На вихідних стартує фестиваль театралів

У неділю, 8 листопада, на Рівненщині стартує обласний фестиваль театрального мистецтва «Палітра театральної осені». Триватиме він до 29 листопада на сценічних майданчиках Острозької області.

Свій акторський талант під час фестивалю показуватимуть народні аматорські театри з усієї області. А це колективи з Рівненського, Радивилівського, Корецького, Березнівського, Гощанського, Острозького районів та міста Рівне.

Організаторами заходу є управління культури і туризму Рівненської ОДА, обласний центр народної творчості та Острозька РДА, повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

«Острожчина є меккою театрального мистецтва на Рівненщині. Саме там у 1939 році були створені перші театри. Аби продовжити традицію, у 2013 році засновано цей фестиваль, який проводиться один раз на два роки, - розповіла начальник відділу управління культури і туризму ОДА Галина Ковальчук. – Тож цього року культурний захід проходитиме вдруге. І знову на Острожчині, адже саме там аматорські театри є кращими».

За словами організаторів, фестиваль проводиться з метою активізації роботи народних аматорських театрів, збагачення їх репертуару виставами національної класичної та сучасної драматургії, популяризації творчих надбань.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень