Організатори концерту Вакарчука підлатали Авангард

Зокрема компенсували вивіз сміття і ремонт бігових доріжок

По обіді, 22 травня, стало відомо, що організатори концерту ОЕ залишили директору стадіону «Авангард» Валентину Вояту «символічні» кошти. Зокрема, організатори заходу компенсували ремонт пошкоджених бігових доріжок. Нагадаємо, що під час концерту на бігових  доріжках були припарковані фури із обладнанням ОЕ.

Про ситуацію Валерій Воят повідомив зателефонувавши на «Радіо Трек»:

Сміття прибрали ми, розраховували, що приберуть після себе організатори концерту. Але вони поїхали і все залишили нам. Після перемовин, вони заплатили нам 2 тисячі гривень, щоб ми прибрали. До обіду вже все було чисто, машини «Санкому» вивезуть все сміття. Я з організаторами спочатку посварився, але вони все компенсували. Навіть дали кошти, теж 2 тисячі, на ремонт бігових доріжок. Ми їх згодом відремонтуємо, щоб було атлетам як бігати.

До слова, Воят похвалив рівнян, які були вчора на концерті ОЕ. Зокрема, за їх свідомість. Бо після майже десятитисячного концерту стадіон не зазнав жодних пошкоджень.

Цікаво, що Воят перед концертом поставив до відома організаторів, що кожне пошкоджене крісло на стадіоні обійдеться їм у 185 гривень.

Я особисто перевіряв стадіон, усе добре. Публіка у нас адекватна, - резюмував Валентин Воят.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень