У Рівному презентують оновлений проект реконструкції стадіону «Авангард»

Стадіон буде розрахований на 14 тисяч глядачів

Оновлений проект реконструкції стадіону «Авангард» уже готовий і наступного тижня у Рівному відбудеться його презентація. Таке анонсував міський голова Володимир Хомко в ефірі Радіо Трек. Затримка з проектом виникла через збільшення бігових доріжок на прохання легкоатлетів - з шести до восьми, аби мати можливість проводити на рівненському стадіоні міжнародні змагання. Тож проект довелося повністю переробляти, говорить Володимир Хомко:

- Проект готовий, але я попросив зробити офіційну презентацію зі всіма характеристиками. Стадіон буде розрахований приблизно на 14 тисяч глядачів без бокових трибун – це наш резерв на майбутнє. Я думаю, що поки 14 тисяч достатньо. Ми змінили термін подачі проект з однієї причини: легкоатлети просили зробити для них зал і доріжки. Було 6 доріжок. Тепер буде 8, щоб можна було проводити міжнародні змагання. Побачите, стадіон змінив свою форму, є таке, як балкони на ньому, і таке інше. І легкоатлетичний зал 100-метрової довжини, як і просили легкоатлети. Взагалі, плануємо у 2019 році завершити будівництво.

 

Цього року на роботи у міському бюджеті передбачено 36 мільйонів гривень. Будівництво почнуть з центральної трибуни стадіону. Як і раніше, бокові трибуни планують віддати під комерцію, це, за словами міського голови, дещо здешевить вартість реконструкції стадіону. Тепер старт робіт за словами Володимира Хомка, залежать від того, як швидко проект пройде експертизу в Києві і як швидко пройде тендер на будівництво.

До слова, попередній проект реконструкції стадіону можна побачити тут. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень