Однопартійці рівненського Сашка Білого відреагували на заяву нардепа Чорновол

У Фейсбуці та на офіційній сторінці політсили

Ми повідомляли, що нардеп Тетяна Чорновол заявила, що між рівненським Сашком Білим і терористом Моторолою чимало спільного 

Керівник Рівненської міської організації «Правий сектор» Олександр Подвишенний відреагував на такі слова депутата повідомленням у Фейсбук:

Олександр Подвишенний 4 год · К..чена Таня Чорновол порівняла Сашка Білого з терористом Моторолою. На її думку, між націоналістом, борцем за Українську Соборну Самостійну Державу, та негідником, який прагнув знищити Україну як таку, дуже багато спільного. А ще Таня каже, що українці занадто мало згадують загиблого сепаратиста.

А ось на офіційній інтернет-сторінці "Правого сектору" з'явилася публікація з цього приводу під назвою "Врятує тільки лоботомія: Тетяна Чорновол порівняла націоналіста Сашка Білого з Моторолою". У ній говориться таке:

Чорновол не розуміє, чому це, коли на всіх парах точилися бої на Сході, Музичко, додатково ще й формував бойові групи на Заході України.

 

Усі ці моменти допомогли Чорновол прийти до геніального висновку: якщо Музичко не віддав їй усю наявну в нього зброю, і не спитав її думки щодо того, як краще обороняти Україну і де йому діяти, то він однозначно сепаратист!

 

Схоже, що Тетяні Чорновол давно слід було би звернутися в установи, компетенті в таких важких випадках, як у неї. Або ж, якщо вона все-таки при здоровому глузді, то хто і скільки їй заплатив за таку абсурдну клевету і очорнення пам'яті Героя, вбитого московськими посіпаками?

 

Де були б ви, що по трупах Небесної Сотні пройшли до Верховної Ради і ким би ви стали, якби не Музичко та інші хлопці, що захищали та захищають Україну на всіх фронтах?

 

Усім продажним депутатам - за все сказане Сьогодні доведеться відповісти Завтра!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень