Найласкавіші собаки: Які породи рекомендують експерти

Ці тварини дуже ніжні

Фото - depositphotos.
Фото - depositphotos.

Не всі собаки полюбляють пестощі та ласки. Однак є такі, які люблять, коли їх гладять та обіймають.

Грейтдани відомі своєю любов’ю. Це собаки, які не усвідомлюють своїх розмірів. Вони намагаються згорнутися калачиком на колінах і щиро дивуються, чому не виходить. Крім того, вони дуже розумні, врівноважені, легко піддаються дресируванню і завжди прагнуть догодити.

Пітбультер’єри відомі своєю мускулистою поставою та зовнішнім виглядом, що лякає, але вони надзвичайно віддані, теплі та дуже веселі. Багато собак цієї породи люблять обійматися. Також вони можуть захопити ваше ліжко або оселитися на колінах, хоча їх вага може досягати 40 кілограмів.

Канадський ньюфаундленд відомий своєю силою і любов’ю до плавання. Ньюфаундленди можуть виростати майже до 70 кілограмів. Ці ніжні гіганти відомі своїм спокійним, люблячим характером. Вони люблять повалятися поруч з людиною і на ній.

Ретривери – популярна порода, відома своїм доброзичливим і м’яким характером, гарною золотистою шерстю, розумними очима і міцною мускулистою статурою. У них є вроджене бажання догодити.

Мопс – це невелика порода, яка з’явилася в Китаї понад 2 тисячі років тому. Завдяки своїй характерній зморшкуватій мордочці, завитому хвосту і виразним очам мопси підкорили серця любителів собак по всьому світу. Мопси люблять своїх господарів і дуже потребують їхньої уваги майже весь час.

Джерело: Agro.Day

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень