Чорні коти: Факти, які ви точно не знали про них

6 цікавинок

Фото - depositphotos
Фото - depositphotos

Багато хто думає, що чорні коти приносять нещастя. Однак в деяких частинах світу їх навпаки вважають справжніми щасливчиками та символами удачі.

Чорні кішки приносять удачу

Якщо ви самотня жінка в Японії, то наявність чорного кота збільшить кількість залицяльників. Якщо ж ви у Німеччині і вам переходить дорогу чорний кіт, то це до удачі та приємних подій. Якщо загадковий чорний кіт з’являється на вашому ґанку в Шотландії, це передвіщає неминуче процвітання. А у Франції вірять, якщо зустріти чорного пухнастика на роздоріжжі, де перетинаються п’ять доріг, чотирилапий мандрівник приведе вас прямо до скарбу.

Чорні коти – найкращі друзі моряка

Моряки вважали, що саме чорний кіт принесе удачу та забезпечить безпечне повернення додому.

Немає однієї породи чорних кішок

Асоціація любителів кішок визнає 22 різні породи, які можуть мати однотонну чорну шерсть.

Чорні коти так само легко усиновлюються, як і коти інших кольорів

Подейкують, що чорні коти в притулках – останні в черзі, щоб знайти свій дім. Насправді це не так. Щоправда, для того, щоб їх усиновити, може знадобитися більше часу, оскільки міф про невдачу залишається актуальним.

Ген, пов'язаний з чорним хутром, може зробити котів стійкими до хвороб

Мутація, через яку котяча шерсть стає чорною, належить до тієї ж генетичної родини, що й гени, які забезпечують стійкість людини до хвороб, таких як ВІЛ.

Чорних котів важко сфотографувати

Сучасна головоломка, з якою стикаються власники чорних котів, полягає не в нещасті, а в поганому освітленні. Часто чорні коти можуть виглядати на фотографіях як темна пляма.

Джерело: UАportal

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень