Перестаньте це робити: 6 людських звичок, які ненавидять собаки

Тварина стерпить, але почуватиметься погано

Фото - depositphotos
Фото - depositphotos

Собаки – найкращі друзі людини. Вони намагаються бути хорошими компаньйонами за будь-яких умов, однак люди не завжди це розуміють.

Ось 6 речей, які собаки терпіти не можуть у людській поведінці.

Використання слів замість мови тіла

Собаки здатні розрізняти ключові слова – їсти, гуляти, місце тощо, однак вони не розуміють людську мову. Найкраще собаки зчитують мову людського тіла – ці знаки справді допомагають їм зрозуміти, про що йдеться і чого ми від них хочемо.

Гладити обличчя і голову

Собака сприйме такі пестощі від людини, яку добре знає. Однак вони не люблять, коли гладять їхню мордочку або голову. Погладьте його спину, почухайте частину спини біля хвоста або живіт чи стегно.  

Взаємодія з тими, хто відверто не подобається

Не потрібно змушувати собаку до взаємодії з твариною або людиною, які їм не до душі. Це призведе до поганого настрою та стресу.

Прогулянки без досліджень

Під час прогулянки не варто постійно тримати песика на повідці. Собаки «бачать» носом, тому для них важливо пізнавати світ через нюх. Для цього потрібно обнишпорити багато предметів. Не позбавляйте собаку цього заняття, але стежте за ним.

Нудьга

Собаки не переносять нудьгу. Найпершою ознакою того, що собака знудився, буде шкода, яку він робить: щось гризе, залазить в шафу, пхає носика, куди не треба. Аби тварина не робила цього, її варто вивести на прогулянку або просто погратися з нею в квартирі чи будинку.

Дражнилки

Багато кому здається кумедним подражнити собаку, однак їм це не подобається.  Так само як і будь-якій людині.

Джерело: Zaxid.net

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень