Натовп під Рівненською ОДА стояв за «Ровенскую народную республику»

У людей вилучили відповідні листівки

У студентів, які в середу, 10 травня, мітингували під Рівненською ОДА, вилучили плакати та листівки з таким змістом: 

«Ровенская народная республика», «Бурштин – надбання Рівненської народної республіки».

На Рівненщині вже розпочали досудове розслідування за фактом посягання на територіальну цілісність і недоторканність України. Прокуратура Рівненської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому слідчим відділом Управління Служби безпеки України в Рівненській області за фактом замаху на територіальну цілісність і недоторканність України:

Приводом і підставою для внесення відповідних відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань стала спроба проведення 10.05.2017 несанкціонованого мітингу в м. Рівне, на якому група осіб намагалася вчинити дії, спрямовані на посягання територіальної цілісності і недоторканності України

шляхом здійснення публічних закликів та розповсюдження матеріалів із закликами щодо таких дій.  У останніх вилучено плакати та листівки під гаслами «Ровенская Республика», «Бурштин – надбання Рівненської народної республіки».

Нагадаємо, що 10 травня, у середу, під стінами Рівненської ОДА вдруге зібралася акція. Близько сотні молодиків відмовлялися говорити з журналістами та не могли назвати мети, з якою прийшли під стіни адміністрації. Весь натовп очолив київський активіст Юрій Клейнос. Чоловік відомий своїми акціями за участю студентів, які мають досить сумнівну славу.

Приміщення Рівненської ОДА хотіли зайняти силою, якщо не легалізують бурштин (ФОТО)

У цьому кримінальному провадженні триває досудове розслідування з метою притягнення винних осіб до відповідальності.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень