Адміністраторами «Ровенской народной республики» керують з РФ

У п'ятницю їх затримала СБУ

СБУ викрила на Західній Україні двох інтернет-агітаторів, які діяли за вказівкою кураторів з РФ. Співробітники управлінь Служби безпеки України у Львівській та Рівненській областях в рамках спільної операції виявили двох проросійських інтернет-агітаторів. Про це сьогодні повідомив прес-центр СБУ:

Правоохоронці встановили, що двоє зловмисників, за вказівкою кураторів з РФ, адміністрували антиукраїнські сторінки "Антимайдан Львів", "Львівська народна республіка" і "Рівненська народна республіка" в російських соцмережах. Так, вони розміщували в Інтернеті матеріали, що дискредитують українську державу і армію, пропагували нав'язані з Росії ідеї федералізації України.

Під час обшуків за місцем проживання у Львівській та Рівненській областях оперативники спецслужби виявили комп'ютерну техніку. Там були докази того, що агітатори отримували вказівки з РФ та розміщували в Інтернеті антиукраїнські матеріали. За цим фактом відкрито кримінальне провадження.

В спільноті вже відреагували на цю новину, яка поширилась серед загальноукраїнських ЗМІ:

Сказочники.

Обережно!!! Матеріал містить нецензурну лексику.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень