Руку кума Путіна побачили під стінами Рівненської облдержадміністрації

Адже серед мітингувальників, які прийшли сьогодні під облдержадміністрацію, помітили людей, котрі представлялися журналістами “Українського вибору” Віктора Медведчука

Про пікет під стінами облдержадміністрації сайт Радіо Трек писав у публікації З ножами та сльозогінним газом: рівненські студенти мітингують під ОДА 

Голова Рівненської облдержадміністрації Олексій Муляренко у соцмережі Фейсбук висловив свою позицію стосовно цього пікету.  Він написав, що

...Жодного офіційного звернення чи документу, щодо вимог цього “пікету” від організаторів ми не отримували. Однак зі ЗМІ нам стало відомо, що вимогою організаторів є легалізація видобутку бурштину Рівненською ОДА.

 

Якщо це їм невідомо, то нагадаю, що Закон про старательську діяльність приймає Верховна Рада України. Тому можу лише порадити провести аналогічний мітинг під стінами українського парламенту.

Муляренко також обурився організаторам пікету: 

чому вони там зібрали дітей, відірвали їх від навчального процесу? Там 90 відсотків - це звичайні діти. Більше того – школярі, учні ПТУ, ВУЗів.

 

Жодної користі цим дітям від цього не буде, окрім звичайно ж грошей, які їм обіцяли, а це від 200 до 400 гривень. І то не факт, що їм заплятять.

Голова ОДА написав, що пікет - проплачений:

ми вже маємо масу підтверджень того, що цей пікет проплачений і аж ніяк не пов’язаний з якимись ідейними переконаннями. Організатор акції – Ярослав Петрушин, він же Гранітний, навіть не приховує того, що отримує вказівки щодо цього так званого “пікету”

 

...І насамкінець головне питання. Звідки гроші у безробітного Ярослава Петрушина?

Окрім цього, Муляренко зауважив, що серед “пікетувальників”

є люди, котрі представляються журналістами “Українського вибору” Віктора Медведчука, який, як відомо, є кумом Путіна. Чи є щось спільне з тим, що Ярослав Петрушин провів багато років у Москві? Не знаю, факти говорять про те, що все може бути.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень