Народні депутати збираються переплисти Біле озеро (ВІДЕО)

Це має статися, попри погоду, 26 жовтня

Пост у Фейсбуці з цього приводу розмістив на своїй сторінці народний депутат Ігор Гузь. В компанії із представником Рівненщини у Верховній Раді Юрієм Вознюком вони збираються переплисти Біле озеро, що у Володимирецькому районі.

Депутати у відео запрошують долучитися до цього усіх охочих. Щоправда, поки не відомо, як багато знайдеться охочих, адже заплив планують втілити у життя 26 жовтня о 13 години.

Юрій Вознюк у своєму звернені також висловив бажання у такий спосіб привернути увагу до стану доріг у Рафалівці (через це село проходить дорога до Білого озера) а також до інфрастуктури на самому озері. Разом із колегою вони зніматимуть ще й відео. 

Народні депутати також гарантують кожному, хто долучиться до їх запливу, куліш, козацьку юшку та смачний поліський чай!

Довідково: Біле озеро має площу 453 га. Це друге за величиною озеро в Рівненській області. У 2005 році зафіксовано глибину 34 м. Воно має овальну форму, трохи витягнуте із заходу на схід (довжина — 2,65 км, ширина — 2,10 км). З дна б'ють холодні та теплі джерела, а на глибині 8 м температура постійна: +8 °C. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень