На розповсюдження інформації про Хомка витратять півмільйона

Скільки коштує інформування мешканців Рівного про діяльність міського голови

На потреби розміщення інформації про діяльність міської влади у рівненських ЗМІ передбачається виділити 460 тисяч гривень на рік. Ці кошти підуть на розвиток сайтів міської ради і міськвиконкому та співпрацю з місцевими журналістами. Між тим, розглядаючи це питання, у депутатів виникли зауваження. Детальніше про них розповідає голова бюджетної комісії Сергій Паладійчук:

– За твердженнями членів комісії, потрібно більше уваги звернути на модернізацію і перероблення сайту міської ради, тому що деякі члени комісії вважають, що той сайт, який на сьогодні існує, не дає можливості швидко і доступно отримувати інформацію. І ще депутати деякі пункти програми попросили доопрацювати, враховуючи досвід попередніх років.

Також члени бюджетної комісії вважають, що кожен депутат Рівнеради має право повідомляти людям про свою діяльність через засоби масової інформації. Кажуть: «подавати інформацію такою, як вона є, а не такою, як її розуміє журналіст». І щоб була така можливість, необхідне фінансування з міського бюджету. Тому вони вирішили доопрацювати питання і вже наступного року проголосувати за те, щоб Рівнерада розглянула виділення коштів на реалізацію місцевої програми з розвитку інформаційного простору на 2016 рік.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень