Наприкінці року в Рівному засідала бюджетна комісія

Підготували звернення до Володимира Хомка

Обговорюючи низку питань депутати  з’ясували, що не можуть підготувати проект бюджету міста на наступний рік, бо опублікованого бюджету-2016 на сайті Верховної Ради ще немає. Також депутатам не вдалось заслухати звіт начальника міського управління охорони здоров’я Вікторії Покоєвчук про використання бюджетних коштів за 9 місяців 2015 року. Питання відклали через інформаційну неузгодженість. Через схожі проблеми та прохання уточнити деякі питання депутати перенесли й звіт начальника управління освіти Василя Харковця. Посадовців заслухають вже 4-го січня, коли бюджетна комісія збереться, аби прийняти всі програми, що потребують фінансування. Між тим, члени бюджетної комісії проголосували за звернення до міського голови Рівного, щоб наступного року облаштувати освітлення найбільш небезпечних вулиць міста. Про це повідомив голова комісії, Сергій Паладійчук:

– Ми звернулися з клопотанням, щоб при формуванні бюджету обов'язково передбачили кошти на освітлення хоча б 30-ти найбільш небезпечних та травматичних і, на жаль, з летальними наслідками пішохідних переходів. З тим, щоб в подальшому такі ситуації не виникали.

Додамо, що облаштувати освітлення вулиць Рівного можна буде тільки після того, як буде готовий та затверджений бюджет 2016-го року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень