У Рівному гальмують розвиток спорту?

До рівненських ЗМІ, зокрема і в редакцію Радіо Трек надійшло звернення від учасників Чемпіонату України з плавання серед ветеранів

До рівненських ЗМІ надійшло звернення від учасників Чемпіонату України з плавання серед ветеранів в м. Львові, в якому йдеться про нібито гальмування керівництвом розвитку фізичного виховання та спорту в Рівненському кооперативному економіко-правовому коледжі.

Зокрема, йдеться про те, що директор закладу Степан Добридник скасував платні секції, припинив фінансування участі команд коледжу в обласних спортивних змаганнях, зменшив фінансування на спортивний інвентар та скоротив посаду керівника фізичного виховання, говорить ініціатор звернення та заступник директора з виховної роботи коледжу Іван Давидюк:

В обласному управлінні освіти вже розглянули це звернення. Там кажуть, що у вказаному навчальному закладі це не єдина посада, яку скоротили. Причина в тому, що вони певний час були вакантні. Разом з тим, щодо фінансування спортивних секцій головний спеціаліст по вищій освіті обласного управління Майя Андрєєва каже, що кооперативні коледжі - недержавної форми власності, а «живуть» за рахунок плати за навчання, тож доцільність витрат вирішують співзасновники навчального закладу:

Так само, залежно від наявності коштів на поїздки, керівництво вирішує, чи брати команді коледжу участь у змаганнях.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень