На Рівненщині стартував конкурс на кращого вчителя (ФОТО)

Цьогоріч ввели додаткову номінацію

На Рівненщині стартував перший тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019». На нього зареєструвалися 140 учасників.

Конкурс проводять у п’яти номінаціях: «Географія», «Захист Вітчизни», «Французька мова», «Вчитель інклюзивного класу» та «Основи здоров’я».

Цьогоріч змагання відбуваються за зональним розподілом, тобто педагоги працюватимуть в 11-ти пунктах з урахуванням результатів реєстрації.

Конкурс проходитиме у три етапи: зональний у листопаді, обласний - у грудні-лютому, а заключний всеукраїнський – вже у квітні.

Вчителі змагатимуться у п’яти випробуваннях: «Методичний практикум» – демонстрація відеозапису уроку, «Тестування з фахової майстерності», «Проект», «Урок» та «Практична робота». Оцінюватимуть роботу кращі освітяни області.

Найкращі педагоги області зустрінуться у фіналах, які відбудуться у Луцьку (Географія), Запоріжжі (Вчитель інклюзивного класу), Полтаві (Основи здоров’я), Сумах (Захист Вітчизни) та Одесі (Французька мова).

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень