Рівненські дівчата стали «Міськими легендами» 

Вона написали найкращі оповідання

Дві рівнянки стали фіналістками літературного конкурсу «Міські легенди». 

Конкурс оповідань проводився вперше на інтернет-платформі Litnet за участю видавництва «Самміт-книга».

З поданих 190 робіт, журі обрало 11 найкращих, а з них – дві роботи рівненських авторів.

Артистка оркестру «BREVIS» Олександри Товкайло – автор оповідання «Дударик» каже, що професійно займається музикою, але дуже любить писати:

Я викладач музики, працювала в університеті, граю в оркестрі. Але все життя, починаючи з 1 класу, коли я почала читати, мене зацікавив літературний світ, і як читача, і як автора. Мені дуже хотілося доторкнутися до такого мистецтва на практиці.

Другою фіналісткою конкурсу стала журналістка Віти Климович. Вона каже, що через робочий графік написала свою роботу «Коли земля не може бути пухом…»  в останню мить.

Я в Фейсбуці знайшла інформацію про цей конкурс і зрозуміла, що це моє. В один вечір у мене з’явилася спонтанна пропозиція мандрівки в одне з сіл Гощанського району. І я зрозуміла, що це чудова нагода відпочити і зібратися з думками. І так, думка за думкою, у мене вийшла сюжетна лінія. Залишалося лише її реалізувати – викласти на папері.

Фантастичні оповідання можна читати з підліткового віку поки в електронному вигляді, а вже найближчим часом друковану збірку поширять містами України.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень