На Рівненщині хлопець отримав 30 ножових поранень через дівчину

Трапився інцидент вчора, 3 листопада, в Дубровицькому районі

Близько четвертої ранку дубровиччанин на авто повертався додому від дівчини, коли у під’їзді будинку невідомий наніс йому численні удари ножем по всьому тілу. Наразі лікарі борються за його життя, а нападник дає покази слідчим.

Сутичку почув 45-річний сусід, який, побачивши закривавленого 22-річного хлопця, одразу викликав швидку медичну допомогу. Потерпілого доставили до місцевої лікарні, де тривалий час проводили оперативне втручання. На тілі молодика лікарі виявили майже тридцять ножових поранень, із яких п’ять – проникаючі з пошкодженням внутрішніх органів, зокрема, печінки та легень.

Поліцейські за фактом замаху на вбивство відкрили кримінальне провадження та розпочали пошуки нападника.

Вже за добу працівники поліції Дубровицького відділення спільно з оперативниками обласного управління поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 24-річний мешканець села Мочулище Дубровицького району.

З’ясувалося, що нападник вирішив позбутися суперника, з яким зустрічалася його колишня дівчина. При цьому чоловік детально готувався до злочину, приготувавши кухонний ніж, вичікував жертву біля під’їзду.

Нині потерпілий перебуває у реанімаційному відділенні Дубровицької районної лікарні. Медики і досі оцінюють його стан як критичний. Для порятунку хлопця дубровицькі медики викликали фахівців із Рівного.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень