Молодик із Прикарпаття влаштував різанину у Сарнах

Опісля - намагався втекти

Молодика з Прикарпаття, який днями влаштував різанину на Рівненщині, затримали правоохоронці. Інцидент трапився у неділю, 28 жовтня, поблизу одного з розважальних закладів у Сарнах.

22-річний молодик, який спостерігав за випадковою короткочасною суперечкою свого товариша та двох незнайомих їм місцевих жителів, раптово вихопив із кишені складаний ніж. Одному хлопцеві він завдав удар у поперек, ще три удари у тулуб дісталося іншому сарненчанину.

Після цього нападник спробував втекти з місця події, однак йому перешкодили очевидці конфлікту.

17-річного місцевого жителя з проникаючим ножовим пораненням госпіталізували у реанімацію, а його 27-річного товариша – у хірургічне відділення.

Нині потерпілі перебувають у лікарні, загрози їхньому життю немає.

Жителю Івано-Франківської області слідчі повідомили про підозру у вчиненні злочину. Учора йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб. Досудове розслідування триває.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень