«Герой» дня. Водія у Рівному тричі за добу затримували п’яним за кермом

І склали на порушника три адмінпротоколи

Водія таксі напередодні у Рівному тричі затримувала поліція за кермування у стані алкогольного сп’яніння. Чоловіка поліція зупиняла о 20-ій, 22-ій та о 1-ій годині ночі. Деталі розповідає речник патрульної поліції області Оксана Юрченко:

ФОТО UA:Рівне

Вперше водій потрапив у поле зоре патрульних близько 20:00. Після спілкування поліцейські виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Результат проходження тесту – 3,06 проміле алкоголю у крові. На водія склали протокол за ч.2. ст.130.  

Близько 22:00 патрульні зупинили автомобіль BMW і згаданого водія на вулиці Небесної Сотні. При перевірці документів інспектори знову ж такі помітили ознаки алкогольного сп’яніння, і вже тоді тест показав – 5,0 проміле алкоголю в крові.     

ФОТО UA:Рівне

Але і на цьому пригоди водія не завершилися. Близько 1:00 цього водія патрульні зупини знову, уже на вулиці Набережній. Втретє проходити тест на драгері водій відмовився, але на нього патрульні склали ще один протокол.

До слова, за аналогічне правопорушення чоловіка уже позбавляли права керувати автомобілем ще у листопаді 2018 року.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень