У Рівному звільнили таксистів, які учора влаштували страйк

Поки – тільки 30

Сьогодні з роботи звільнили близько 30 водіїв «GPS-таксі 305».

Усі вони - з трьох сотень тих, хто вчора понад чотири години мітингував поблизу магазину «Озерянка», що на Басовому Куті.

Днями незадоволені цінами на послуги водії зверталися до керівництва служби, каже один зі звільнених таксистів Валентин Воробей:

Ми приходили в офіс – близько 30 людей. Поговорили з адміністрацією щодо підняття тарифів, але згоди не дійшли. Нам сказали: «Ми так вирішили, такі тарифи будуть і все. Або так, або ідіть на іншу службу».

 

Я сьогодні вранці увімкнув програму таксі, по якій ми працюємо, а там на червоному фоні написано «Ви заблоковані». Причина не вказана - без причини. Таке ж й у багатьох інших таксистів. Уже біля 30-ти чоловік заблокували.

Чоловік зазначив, що ціни на перевезення пасажирів у службі таксі не переглядали уже близько року. На сьогодні працювати за такими тарифами нерентабельно, каже Валентин Воробей, адже і заправка авто, і його обслуговування – повністю «на плечах» водіїв.

Керівництво служби таксі про запланований страйк водії не попереджали.

Сьогодні ж звільнені таксисти разом зі своїми колегами-однодумцями запланували знову йти до адміністрації, аби спробувати владнати ситуацію.

Нагадаємо, Союз перевізників України готовий підтримати рівненських таксистів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень