Генерал спрогнозував, коли Україні чекати на хороші новини з фронту

І що для цього потрібно зробити

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Генерал армії України та екскерівник Служби зовнішньої розвідки Микола Маломуж, що на гарні новини з фронту Україна може чекати влітку-восени цього року.

Не тільки ми, а й наші союзники зрозуміли, що агресор має бути ослаблений не тільки на полі бою, а й, звісно, в тилу, тому що тил дає дуже потужні засоби: і ракети, і, безпілотники, і літаки. І найголовніша «кров війни» — це пальне, це солярка, це бензин, це мастило, на якому літають ті ж самі стратегічні бомбардувальники, штурмовики, відповідно, винищувачі, танки, БТР та БМП рухаються, ракетні системи та поїзди, – зауважив Микола Маломуж.

Він додав, що зараз потрібно позбавити ворога засобів, щоб йому не було на чому літати й спрямовувати удари, так само й на полі бою.

Малюк (ред. – голова СБУ Василь Малюк) правильно сказав – знищувати нафтобази. Це подвійна перспектива. Це ослаблення ворога на полі бою та недопущення стратегічних ударів по Україні. І друга складова — це позбавлення сил та засобів на зовнішніх ринках. Я думаю, двояке завдання, воно поступово, поетапно виконується.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень