Фотосесія подружжя Зеленських для Vogue підкорила мережу (ФОТО)

Перша леді України знялася у фотосесії для популярного видання і дала інтерв'ю

Олена Зеленська з'явилася на обкладинці діджитал-версії американського журналу Vogue.

Позувала перша леді перед об'єктивом відомої фотографині Енні Лейбовіц. Олена була одягнена у світлу сорочку з короткою торочкою, чорні штани і чорні черевики. Акуратне укладання, максимально природний макіяж і глибокий смуток на обличчі - такою перша леді постала на обкладинці.

Світлини опублікували в офіційному аккаунті Vogue в Instagram.

В міру того, як війна в Україні вступає в нову критичну фазу, перша леді країни Олена Зеленська стала ключовою гравчинею - передовою дипломаткою та обличчям, яке символізує емоційні збитки своєї нації, - написали в дописі про Зеленську.

У фотосесії перша леді приміряла стильні вбрання від українських брендів Poustovit, The Coat, Kachorovska, Bettter, Hvoya, Six.

Стаття про Олену отримала назву «Портрет хоробрості: перша леді України Олена Зеленська».

В інтерв'ю вона разом із чоловіком Володимиром Зеленським розповіла про їхнє знайомство, стосунки під час війни, вплив повномасштабного вторгнення росії на їхнє життя і про плани на майбутнє.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень