«Дуйте». У Рівному поліцейський напідпитку потрапив у ДТП (ВІДЕО)

Один зі співробітників ГУНП області

У Рівному поліцейський їхав напідпитку за кермом. Сьогодні близько 9-ї ранку його з ним спілкувалися патрульні за скоєння ДТП на вулиці Дубенській та запросили в медзаклад на освідування. Результат показав 0,75 проміле. В головному управлінні Нацполіції Рівненщини нині проводиться розслідування щодо цього випадку, каже прес-офіцер ГУНП Любов Белаш:

Призначено службову перевірку за результатами якої буде прийматися рішення про подальше перебування цієї людини в органах Національної поліції.

В патрульній поліції додають, що водій 1975 року народження пересувався на мікроавтобусі «Фольксваген». До слова, відео з місця події оприлюднив на своїй сторінці у ФБ депутат міської ради Роман Стасюк.

На відео патрульний каже, що водій мікроавтобуса підрізав легковик "Шкода". Перевірку на стан алкогольного сп'яніння попросив патрульних провести водій легковика. "Драгер" правоохоронця показав 0,66 проміле, на відміну більш точного медичного освідування.

Щодо порушника склали два протоколи за статтями: 130 КУпАП - керування тз у стані сп'яніння та 124 КУпАП - порушення правил дорожнього руху, що призвели до ДТП.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень