Хуліган на Рівненщині стріляв по перехожих з пістолета, а потім вкусив правоохоронця

На щастя, зброя була не вогнепальна

Це сталося у неділю у Дубні в районі залізничного вокзалу. Близько 16 години п'яний 22-річний дубенчанин вирішив справити нужду біля одного з житлових будинків. Але двоє мешканців зробили йому зауваження. Це обурило хулігана так, що він почав по них стріляти. Щоправда, пістолет у нього був стартовий. Тож ніхто не постраждав.

Хулігана затримали поліцейські, вилучили у нього пістолет. У лікарні медики підтвердили, що він нетверезий. Хуліган чинив спротив, погрожував поліції, провокував бійку. А коли його поміщали у слідчий ізолятор, вкусив працівника.    

За частиною 1 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України та частиною 2 статті 342 (опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов'язків) Кримінального кодексу України дебоширу "світить" від найлегшого покарання - штрафу - до позбавлення волі на термін до двох років. 

До речі, цей дубенчанин не вперше кидається на правоохоронців. 10 грудня він зірвав погони з поліцейського. Також чоловік вже був судимий за крадіжки, наркотики тощо.

За інформацією відідлу комунікації Головного управління Нацполіції у Рівненській області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: кримінал
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень