Костопільський боягуз і недопечене м'ясо. Декого тепер можуть посадити (ФОТО)

За Самогон – декалітрами.

Як повідомляє поліція,

Проводився обшук за фактом порушення ветеринарних правил на м’ясопереробному підприємстві Костополя.

Мовляв, цей трус* проводили не просто так:

Наприкінці листопада до поліції звернувся 36-річний рівнянин, який придбав два кілограми м’ясних виробів у костопільського підприємця.

І от начебто

Після їх споживання покупцю наступного дня стало зле і він змушений був звернутися до лікарні. Про прикрий випадок він повідомив до поліції.

І от  у костопільський м'ясний цех навідалися дорогі гості. Як сказано:

У ході проведеного 21 грудня обшуку на території приватного підприємства поліцейські спільно із працівниками санепідемстанції виявили та вилучили спеції та інгредієнти різного виду, готову м’ясну продукцію загальною вагою 1150 кілограмів та майже 1 400 одиниць сирої м’ясопродукції.



Однак, найцікавіше, що в ході вилучення недопеченого та недокопченого м'яса, поліця несподівано для себе та всіх, хто організовував і надихав ці пошукові заходи, раптом виявила щось особливо коштовне і показове:

Крім того, було вилучено три бочки горілки, за запахом схожим на самогон, об’ємом по 120 літрів кожна, та 29 десятилітрових бутлів.

Якщо виявиться, що у згаданого підприємця реально знайшли самогон, то навіть важко уявити – де він буде зустрічати Новий Рік і в скільки йому обійдеться вся ця пригода.

Як повідомляється:

Зразки вилученої сировини та продукції відправлені на дослідження щодо її якості, відповідності державним нормам і стандартам.

 

* Трус це питомо українське слово, аналог слова "обшук", яке походить від російського "обыск"

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень