Рівнянин вкрав ікру для бійців АТО

Принаймні так чоловік пояснив свій вчинок правоохоронцям

Як повідомляє поліція охорони у Рівному, напередодні із супермаркету надійшов сигнал «Тривога». До об’єкту за лічені хвилини прибув наряд групи реагування поліцейських охорони.

Працівники закладу повідомили про спробу крадіжки. Один із відвідувачів хотів поцупити три банки червоної ікри вартістю близько 500 гривень, сховавши їх у кишені верхнього одягу. Помітили підозрілого чоловіка вже біля виходу з магазину.

Також з’ясувалося, що громадянин пошкодив ще шість банок ікри, які залишив на полицях з товарами.

Неправомірні дії зловмисник пояснив тим, що він займається волонтерством і хотів відіслати новорічний делікатес бійцям на Схід.

За скоєне 44-річний рівнянин понесе кримінальну відповідальність, адже відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень