У Рівному п'яну матір з хворим немовлям вгамовувала поліція

Інцидент трапився вночі у міській дитячій лікарні

Цієї ночі до поліції Рівного звернулися медики з дитячої міської лікарні. Вони повідомили, що в приміщенні Рівненської дитячої міської лікарні на Чорновола нетвереза громадянка порушує громадський спокій.

На місці події інспектори виявили 27-рівнянку, матір 4-місячної дитини, яка потрапила до лікарні з діагнозом ГРВІ. Усі намагання медиків надати дитині професійну та невідкладну допомогу наштовхнулись на погрози та нецензурну лайку матері, яка приїхала до лікарні після застілля.

В результаті конфлікту жінка написала відмову від госпіталізації, а натомість отримала протокл за ст.173 (дрібне хуліганство) КУпАП за свою неадекватну поведінку в стінах медичного закладу.

Патрульні доправили матір і дитину додому та передали родині, а стосовно ситуації, яка виникла, повідомили відповідні служби.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень