Деталі смертельної ДТП на Рівненщині (ФОТО)

Водій легковика перебував у стані алкогольного сп’яніння

Як ми вже писали, 25 червня близько 19:00 на автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин» поблизу с. Орлівка Сарненського району сталася смертельна аварія за участю трьох автомобілів.

Поліцейські встановили, що за кермом легковика, який спричинив ДТП, перебував 20-річний житель м. Сарни. Вантажівкою, у яку врізалося маршрутне таксі, керував 57-річний рівнянин.

Унаслідок аварії троє осіб із мікроавтобуса «Mercedes-Benz» загинули на місці події: 51-річна жителька Полтавської області, 30-річний мешканець Київщини та водій маршрутки - 62-річний житель Ковеля. Ще один водій мікроавтобуса, 36-річний житель Волинської області, від отриманих травм помер у Сарненській ЦРЛ.

Із травмами різного ступеня тяжкості до лікарні госпіталізували ще сімох пасажирів із Волинської, Київської та Кіровоградської областей, а також Харкова, Світловодська та Рівного, віком від 19 до 57 років, серед яких і водій вантажівки.

Двоє потерпілих, зі слів медиків, перебувають у тяжкому стані, ще одного після надання допомоги відпустили.

За цим фактом слідчим управлінням розпочато досудове розслідування. 20-річного водія легковика поліцейські затримали. Наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину та обрання міри запобіжного заходу.

Молодик перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Санкція інкримінованої йому статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 12 років з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до трьох років.

(Фото - Степан Бузян)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень