П’яний водій тікав від поліції у Дубровиці

Він понівечив службове авто поліції та травмував правоохоронця

На вулиці Артеменка у Дубровиці правоохоронці помітили автомобіль, який рухався із порушенням правил дорожнього руху, чим спричиняв аварійні ситуації. З увімкненими проблисковими маячками рота поліції особливого призначення намагалася зупинити автомобіль, однак водій не реагував і намагався втекти.

Коли ж правоохоронцям вдалося наздогнати та зупинити легковик, 46-річний житель села Крупове притиснув дверцятами руку поліцейського та знову розпочав рух автомобіля, допустивши зіткнення із службовим авто «УАЗ Hunter», який стояв попереду. Обидва транспортних засоби зазнали механічних ушкоджень.

39-річний майор поліції отримав травми кисті руки, після надання медичної допомоги в Дубровицькій центральній районні лікарні його відпустили.

Результат медичного освідчення водія-втікача — 2,2 проміле. На чоловіка склали адміністративний протокол за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Крім того, вирішується питання про відкриття кримінального провадження за фактом опору представникові правоохоронного органу за статтями 342 та 345 Кримінального кодексу України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень