Чому поліцейські Рівного готові звільнятися з роботи

Своєю думкою з цього приводу поділився рівненський журналіст

Редактор газети "Вісті Рівненщини" Василь Бурченя вчора став свідком того, як поліцейські Рівного спілкувалися з п'яним водієм. Враженнями поділився у соцмережі Фейсбук:

Василь Бурченя біля магазину "Хортиця", що на вулиці Басівкутській у Рівному, довелося спостерігати цікаву ситуацію.

 

П'янючий водій "Волги" образився на водія " Тойоти" за те, що останній трішки не за правилами призупинився біля магазину, щоб купити води і розбив йому дзеркало заднього виду. Викликали поліцію.

 

Потім, коли оформляти свідчення приїхала ще одна машина з поліцейськими, бо п'яний правдолюб поскаржився на 102, що поліція вчиняє проти нього незаконні дії.

 

З ним довго розмовляли, ледве не гладили по голові, аж поки не забрали у відділок. У перехожих вже урвався терпець, підходили і цікавилися, чого бидлоту не поставлять на місце. Виявляється, не мають права, вони його за кермом не зловили.

 

Корочє, з такими Реформами з тієї поліції скоро всі адекватні повтікають. Поліцейський не на камеру так і сказав, що відсотків 70 уже готові піти. Бо навіть уявити не можна, що в Європі чи США так панькатимуться з п'яним водієм.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень