7 ознак того, що парфум вам не підходить

Навіть якщо він вам з першого подиху подобається

Ви відчуваєте його на собі

Якщо через 15-20 хвилин після нанесення ви продовжуєте відчувати на собі аромат парфуму - це означає, що він «не ваш». 

Ви чхаєте щоразу, коли його наносите

Якщо ви починаєте чхати щоразу, як понюхаєте парфум, це означає, що у його складі є якийсь компонент, на який у вас алергія. Тому не варто експериментувати і пробувати ним користуватися на постійній основі.

Він не поєднується з вашим стилем одягу

Спортивна дівчина у кедах Nike, вузьких джинсах і світшоті, а від неї йде пряний східний аромат або жіночний пудровий. Або навпаки - ніжна дівчина у романтичній сукні, а пахне суворим парфумом, який буде доречним, хіба, в офісі. Такий дисонанс відразу впадатиме у вічі навколишнім. Тому обирайте парфум, який відповідатиме вашому стилю вбрання. 

На вашій шкірі він відчувається зовсім не так, як на смужці-тестері

Шматочок картону ніколи не передасть реальний аромат — він розкривається не одразу і тільки на шкірі під впливом її тепла й природного запаху. Тому, щоб не помилитися з вибором, ніколи не купуйте парфум одразу — побризкайте на шкіру і вирушайте з ним “погуляти”. Якщо аромат сподобається і через годину після нанесення — повернетеся за ним пізніше.

Аромат не підходить для певної пори року

Інша причина, через яку вам може бути не дуже комфортно у своєму ароматі, його невідповідність порі року. Взимку парфуми з яскраво-вираженими свіжими, морськими і цитрусовими нотами можуть дратувати, краще обрати “теплі” акорди — східні, пудрові, квітково-східні. І навпаки, влітку такі запахи будуть здаватися занадто щільними, “задушливими”.

Ви почали помічати появу головного болю без будь-якої причини

Мігрень, що виникла без приводу, може мати цілком зрозумілу причину — невідповідний аромат парфуму. Запахи мають неймовірну силу, у тому числі вони можуть викликати біль у голові. Тож якщо ви почали помічати у себе такі симптоми, спочатку відмовтеся від звичного парфуму — не виключено, що винен він. 

Ви втомлюєтеся від нього до вечора

Якщо парфум здається вам цілком приємним на початку дня, але вже до вечора здається занадто нав’язливим і дратує — справа навіть не у тому, що ви втомилися. Просто цей парфум вам не підходить — ідеальна композиція неначе поєднується з вашим природним запахом і не може викликати ніяких негативних емоцій.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: парфуми
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень