Аромат на мільйон і вишукана жіночність: ТОП-3 парфумів, за які не шкода віддати й останні гроші  

Спробувавши один раз, вони залишаються назавжди

Town & Country Clive Christian

Так пахне розкіш. Краплинки достатньо, аби навколишні зрозуміли, що повз них проходить розкішна жінка. Шикарний шлейф тягнеться на 1,5-2 метри. Це благородний англійський характер, який не втомлює ні на мить. Естетика на найвищому її рівні у співзвучності з шавлією, лимоном, кипарисом і лавандою - у верхах, квітковим мускусом - в основі. Це статусний аромат, унісекс.

Guerlain Mitsouko

Це елегантна нудьга з відлунням глибокодумного смутку, це аромат жінки, яку неможливо здолати, нею можна тільки захоплюватися. У цьому парфумі тонкість та вишуканість японської аристократки з фундаментальним стрижнем. У верхніх нотах звучить бергамот, якому підіграють жасмин із трояндою, у базі — дубовий мох, спеції та ветивер. При цьому аромату вже понад 100 років, його випустили у 1919 році.

La Fille de Berlin Serge Lutens

Пробуджує у власниці все жіночне і чуттєве. Він огортає на морозі, дарує затишок усім навколо. Це справжній магніт для чоловіків. Аромат має лише дві верхні ноти — троянда та герань, у базових нотах — мед, мох із пачулі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень