Королівський вибір: які парфуми обирають у королівських родинах

Багато хто робить ставку на квіткові аромати

Королеву Єлизавету II вважали консервативною персоною, тож не дивує, що вона обирала парфуми найстарішої марки Floris. Її улюблений аромат White Rose з'явився ще у 1800 році. Це квіткова легенда Англії. У верхніх нотах - альдегід з гвоздикою, лист фіалки. В основі - амбра з мускусом.

Вибір королеви Іспанії Летиції - Tresor від Lancome. Це зухвалий аромат з теплими фруктовими нотами та пудровим посмаком. У верхніх нотах звучать ананас з трояндою і бергамотом, бузок і персик. В базі - мускус, сандал, амбра.

Принцеса Монако Кароліна віддає перевагу Francas від Robert Piguet. Він належить до квіткової групи. У верхніх нотах квітка апельсина з гіацинтом, зелене листя, у базових — сандал із дубовим мохом.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень