Ніна Дворницька презентує нову книгу «Вибране»

Сьогодні, 19 лютого, відбудеться творчий вечір та презентація нової книги Ніни Дворницької «Вибране».

До неї увійшли кращі твори письменниці, що публікувались в різні роки, та ті, які не друкувались взагалі. За  тематикою книга різноманітна: є поезії-відгуки на реалії сьогодення, є філософські вірші на вічні теми, ліричні твори про кохання.

Початок о 15 годині в Рівненській обласній бібліотеці для молоді (вул. Київська, 18).

ДОВІДКА

Ніна Дворницька − унікальна рівненська поетеса, яка вже своєю першою збіркою заявила, що у літературному просторі Рівненщини засвітилося нове ім’я – абсолютно професійне і з великою перспективою. Вона має великий талант – словом  змалювати стан душі й увібрати в слово весь спектр почуттів. Поезія Ніни Дворницької зворушує і дивує: це сплав емоцій і енергії думки, а образи  теплі яскраві. Її твори − це довершений образ її величності Жінки в різних іпостасях; її лірична героїня залюблена і красива жінка, яка бачить світ довкола і спілкується з ним серцем.

У програмі заходу: слово поетеси про свою творчість, виступи письменників про авторку, музичний супровід в виконанні В.Люліч та І.Баковецької пісень на слова Ніни Дворецької. На захід запрошені депутати Рівненської міської ради, письменники і редактори збірок: Євген Шморгун, Петро Велесик, Тетяна Редюк, члени товариства «Просвіта», читачі бібліотеки, шанувальники літературного слова та всі зацікавлені краяни.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень