ТОП-10 українських треків березня (ВІДЕО/АУДІО)

Раптом ви проґавили

KALUSH & Станіславська – «Пірнаю»

Наприкінці березня вийшов ліричний сингл гурту «KALUSH», записаний з блогеркою Улею Станіславською. Ось що каже про новий трек фронтмен гурту Олег Псюк:

Це про таку любов, коли ти не зволікаєш і багато аналізуєш, а повністю віддаєшся почуттю, поринаєш у нього з головою. Олег та Уля бажають кожному пережити такий досвід.

До речі, для Улі Станіславської це перший серйозний музичний досвід.

 

 

Alina Pash –  «Молитва»

 «Молитва» - це перший сингл із майбутнього альбому «розМова», що вийде вже 2 квітня. Реліз створений за результатами  минулого року, який артистка провела у фольклорних експедиціях Гуцульщиною і мандрівках Україною.

 

 

Сергій Бабкін – «Вона знає»

Про свою нову пісню артист розповідає таке:

Нова пісня «Вона знає» - це душевна сповідь артиста, історія про ті самі магічні відносини, від яких перехоплює подих. 

 

 

Krechet feat. Alina Pash – «Питання»

Таємничий репер Krechet і Alina Pash представили відео на спільний трек «Питання». Пісня увійшла до альбому Кречета «Україностан».

 

 

ТНМК – «Весну»

На початку березня вийшов новий сингл ТНМК «Весну», в якому не спостерігається навіть найменшої радості з приводу приходу весни. Швидше навпаки:

Всі ждуть весну, а я ні, нах*я воно мені

 

Джамала – «Вдячна»

Пісня увійшла до нового альбому «Ми». За словами Джамали, головна ідея композиції полягає у заклику бути вдячним за кожен з прожитих днів, у заклику цінувати кожну мить життя, частіше обіймати близьких, нагадувати про свої почуття.

 

 

alyona alyona – «Світ потребує краси»

Українська реперка alyona alyona представила трек і відео «Світ потребує краси». У кліпі знялися не моделі, а звичайні дівчата, кожна з яких красива по-своєму. Таким чином артистка виступає проти нав’язаних стереотипів.

 

 

THE HARDKISS – «Обійми»

Новий сингл «Обійми» присвячений простим потребам і почуттям людей. За словами Юлії Саніної, слова чи подарунки не зроблять дівчину щасливою, якщо її партнер забуває про дуже просте, але водночас таке потрібне — обійми.

 

 

Олександр Пономарьов, DZIDZIO, Артем Пивоваров, ALEKSEEV – «Чому»

У перший день весни відбулася прем’єра ліричної пісні «Чому», слова і музику до якої написав Олександр Пономарьов. А от заспівати він її вирішив зі своїми колегами – DZIDZIO, Артемом Пивоваровим і ALEKSEEV.

За задумом Пономарьова пісню записали одним дублем під акомпанемент 7 музичних інструментів: гітари, скрипки, дудуки, кахона, віолончелі, трикутника та альта.

 

 

ТОП-5 українських треків січня

ТОП-5 українських треків лютого

 

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень