Уляна Супрун практично звинуватила Шабуніна, що це через нього США не допомагають Україні (ФОТО/ВІДЕО)

Через нього і таких , як він (АК)

Віталій Шабунін народився у м. Рівне

Славу Шабуніну в Україні сотворив олігарх Пінчук разом зі своїм підручним Шустером.

У програмах останнього – на каналах Пінчука – почав був з’являтися молодий чоловік із обличчям та апломбом юного «лєнінца», якого Шустер називав директором «Центру протидії Корупції»

Люди і в голові не мали, що той «Центр» це самоназвана структура, яка годується посольством США, можливо, саме для того, аби при нагоді -- НЕ давати допомоги Україні під приводом так званої «корупції»

 

І це при тому, що чи не в той самий час син віцепрезидента США Байдена працював в Україні на посаді з нехілим окладом у компанії «Бурісма». Не факт, що не пов’язаній у певний спосіб також і з Пінчуком.

Людина, яка разом із Пінчуком чи не найбільше доклалася до руйнування України, запроваджуючи на телеканалах політичні "собачі бої" і таким чином буквально стравлюючи людей та регіони між собою

Фактом, натомість, є те, що в недавньому інтерв’ю Уляна Супрун ледь чи не прямо звинуватила людей типу Шабуніна і Ко у тому, що партнери не дають зброю Україні.

Колишня міністр охорони здоровʼя нагадала, як до війни різні громадські активісти їздили в західні країни та в США, де розказували про корупцію в Україні.

 

Завдяки цьому вони отримували гранти на свою діяльність. Діяльність, яка була чітко скоординована з тими в США, хто не хотів допомагати Україні та використовував Шабуніна і ко як привід – зупиняти допомогу знекровленій Україні.

Уляна Супрун у проекті "Жовті кеди" з Юлією Бориско

Як стверджує Супрун,

Особливо таким полюбляли займатися Шабунін та його Центр протидії корупції, Стоп корупції та інші організації. Окрім грантів, вони також отримували можливість впливати на формування НАБУ, САП, ВАКС.

За словами Супрун, така «діяльність» антикорупціонерів прямо зіграла проти України, коли почалася війна і довелося просити у партнерів зброю та боєприпаси.

«Тоді повномасштабка починається, ті самі люди їдуть у Вашингтон і кажуть: давайте нам все.

 

Їм кажуть, але чекайте – ви найбільш корумпована країна, ви самі нам казали не довіряти вашим урядовцям, а тепер ви хочете, щоб ми їм довіряли?» - каже Супрун.

 

*АК -- авторська колонка: всі думки та висновки -- авторські

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень