Кінь Кадирова прагне опинитися «за рубь ежом»? Рамзан просить, щоб із рідних зняли санкції США

Готовий навіть віддавати полонених, викрадених його тік-токерами

Війна Кацапії проти України знаменує сповзання людства до часів якогось темного середньовіччя.

Приміром, стало відомо, що чеченський намісник Кремля тримає десь своїх власних «полонених з України», яких готовий обмінювати взамін на зняття санкцій щодо нього, родини, друзів та... коней – з боку США.

Як повідомляє ТАСС,

Кадиров звернувся до Сполучених Штатів Америки з пропозицією повернути українських полонених в обмін на зняття санкцій з його рідних.

Той самий Ріттер -- із книгою, виданою в РФ

За попередніми даними, намісник Чечні зробив свою пропозицію не будь-кому, а проросійському літератору із США, який останнім часом ошивається в Росії, і якого там називають «экс-разведчиком».

Насправді ж, Ріттер тепер працює на Кремль і пише промосковські книжки.

Ріттер у Чечні цими днями

У ЗВЕРНЕННІ ФІГУРУЄ «КІНЬ». ТОЧНІШЕ «КОНІ»

Отож, під час його візиту у Грозний, Ріттеру нібито передали список полонених, яких Кадиров готовий звільнити, якщо будуть зняті санкційні обмеження з його родини.

«Є цікава пропозиція для нашого гостя. У нас є полонені, яких ми забрали в Донецьку, Луганську. Я передаю список нашому гостю... Якщо вони знімуть санкції з моєї мами, з дочок і ні в чому не винних людей, коней... крім мене.

 

Ще додадуть трохи санкції проти мене, то ми цих людей віддамо», - заявив Кадиров.

Не факт, але є інформація, що Ріттеру, начебто, показали також і відеозвернення українських полонених, які попросили його допомогти зняти санкції з Кадирова.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень