Допомога США припиниться через 10 днів: що має сказати Зеленський в Конгресі? (ВІДЕО)

«Два заборонених слова» (с)

В США закінчується бюджетний рік.

При цьому адміністрація Байдена не використала понад 2 мільярди доларів запланованої допомоги для України і, найпевніше, вже не використає.

Цікаво, що в 2022 р. Байден «скрисятничав» так 4.4  мільярди доларів.

 

Просто не дав їх Україні.

Гроші, що їх "прижимає" Байден, обведено кружальцем: зелений хвостик -- це гроші передбачені на цей фінансовий рік (який от-от закінчиться); червоний хвостик -- це гроші, яких не додали Україні минулого року (хоча ті видатки були схвалені Конгресом)

Слово «скрисятничав» для опису поведінки байдена використовує американський мільйонер українсько-єврейського походження Сергій Любарський, відомий своєю підтримкою України у війні проти РФ та постійною промоцією двох слів, що їх на його думку бояться промовити чітко вголос українські політики, які спілкуються з Білим Домом та Адміністрацією США

Ці два слова

 

Ленд-Ліз

Як відомо закон про Ленд-ліз ухвалений Конгресом США перед самою війною, дозволяє Президенту Байдену давати Україні будь-яку зброю поверх того, що схвалює Конгрес, бо це

Зброя, яка вже була випущена в США за гроші бюджету – у попередні роки – і зараз знаходиться на зберіганні, або готується до списання.

Такої зброї США мають безліч, однак Україні її не дають.

Відео Любарського, де він арґументує свою позицію

Любарський закликає всіх вимагати від української влади, аби вона не боялася озвучити ці два слова Ленд-ліз і почала вимагати необхідну зброю від Америки.

До речі, ви можете підтримати відповідну Петицію на сайті Президента України.

Ще сьогодні (20 вересня) там залишалося кілька сотень, аби це звернення набрало 25 000 підписів, однак, станом на 18.00 означене число вже подолано і люди залишають свої голоси тепер просто, аби спробувати зробити Ленд-ліз – невідворотним.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень