«Wonderwall» стала найбільш продаваною бритпоп-піснею

Це не єдиний трек «Oasis» у ТОП-10, а їхні головні «суперники» - раптово НЕ «Blur»

BBC опублікували список найбільш комерційно успішних бритпоп-пісень 1990-х років. Його очікувано очолили «Oasis» із суперхітом «Wonderwall».

Перемога «Wonderwall» навряд чи когось здивувала. Але друге місце теж зайняли «Oasis» з «Do not Look Back In Anger», також вони окупували ще чотири рядки в першій десятці. «D'You Know What I Mean?» розташувалася на четвертій позиції, «Whatever» - на сьомий, «Roll With It» - на дев'ятій і «Some Might Say» - на десятій.

1. Wonderwall - Oasis (1995)
2. Don’t Look Back In Anger - Oasis (1996)
3. Bitter Sweet Symphony - The Verve (1997)
4. D’You know What I Mean? - Oasis (1997)
5. Brimful Of Asha– Cornershop (1998)
6. The Drugs Don’t Work - The Verve (1997)
7. Whatever - Oasis (1994)
8. Country House - Blur (1995)
9. Roll with It - Oasis (1995)
10. Some Might Say - Oasis (1995)

Головними суперниками «Oasis» стали зовсім не «Blur», а «The Verve». Їм вдалося відхопити два місця в ТОП-10: «Bittersweet Symphony» посіла третю сходинку, а «The Drugs Do not Work» - шосту. «Blur» в десятку теж потрапили, але лише на восьме місце - його зайняла композиція «Country House».

П'яте місце дісталося групі «Cornershop» з хітом «Brimful Of Asha».

Всього до рейтингу увійшло 50 композицій, з них «Oasis» належить 13 (включаючи шість в першій десятці), «Blur» - сім. «The Verve», «Stereophonics», «Manic Street Preachers», «Kula Shaker» і «Pulp» відзначилися трьома піснями. У «Suede» в чарт увійшла лише одна композиція - «Trash».

У ТОП-50 потрапило дві групи з жіночим вокалом: «Catatonia» (з піснями «Mulder and Scully» і «Road Rage») і «Shampoo» (з піснею «Trouble»).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень